Rent El Musical Bcn

Untitled1

El 26 de gener de 1996 es representava per primer cop el musical RENT a la ciutat de Nova York, dos dies després de la mort del seu autor: el jove i desconegut Jonathan Larson. L’espectacle es va convertir ràpidament en un fenomen que va canviar la història del gènere i va connectar amb una nova generació que s’identificava amb aquests personatges que lluiten per mantenir el seu entorn, amenaçat per la malaltia i la mort, que s’aferren a la vida, que desperten el seu costat més creatiu i, sobretot, que compten la seva vida en moments d’amor.

De l’off-Broadway a Broadway. Llistes inacabables de premis a tot el món, inclòs el Pulitzer. Dotze anys ininterromputs en cartell a la Gran Ciutat, convertint-se en el 10è musical de més èxit de tots els temps. Una pel·lícula l’any 2005. I produccions a tot el món: una de les quals, a Barcelona, el 1999. Per primera vegada en la història del gènere a la nostra ciutat, una producció original de Broadway i el seu equip creatiu arribaven a casa nostra per estrenar un musical amb un repartiment d’aquí. Una aposta valenta i arriscada de Focus i Rock&Pop (actualment Stage).

 

Venta d’entrades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>